0531 707 0 777
Sabit: 0531 707 0 777

MacBook Neo sıvı hasarında klavye, port ve iç devrelerdeki kalıntıyı inceleyerek temizlik ve onarımı ayrı değerlendiriyoruz.
Yapay zekâyla üretilmiş temsilî işlem görselidir; modele ait birebir parça veya servisimizde çekilmiş onarım fotoğrafı değildir.
Adaptör ve aksesuarları ayırın, mümkünse bilgisayarı kapatın. Çalışıp çalışmadığını görmek için yeniden açmayın veya şarj etmeyin. Saç kurutma makinesi ve pirinç kullanmayın; sıvının türünü, zamanı ve yapılan denemeleri paylaşın.
Batarya, klavye/trackpad bağlantıları, portlar ve kartta korozyon aranır. Temizlik yeterli değilse parça ya da devre işlemi açıklanır. Sonrasında ilgili girişler, güç, görüntü, kamera ve ses kontrol edilir; Touch ID varsa ayrıca denenir. Veri ve onarım için kesin başarı sözü verilmez.